Settings Support Menu

TotalAV Innstillinger

TotalAV-varsler

Som en del av TotalAV-applikasjonen gir vi varsler som lar deg vite når noe vesentlig har skjedd.

Du kan kontrollere hvilke meldinger vi viser deg ved å endre innstillingene i TotalAV-applikasjonen.

TotalAV-applikasjonen vil sende sporadiske varsler. Hvis du for eksempel har kjørt en antivirusskanning, vil vi varsle deg når skanningen er fullført.

• Gå til TotalAV applikasjonen

• Klikk på **Innstillingsgir/tannhjul{notrans-6 }

• Klikk på Varsler

Her kan du bytte om hvilke varsler du vil motta fra TotalAV, inkludert en stille modus. Med stille modus aktivert vil ikke TotalAV forstyrre deg når du bruker apper på fullskjerm.

TotalAV-applikasjonen vil sende sporadiske varsler. Hvis du for eksempel har kjørt en antivirusskanning, vil vi varsle deg når skanningen er fullført.

• Gå til TotalAV applikasjonen

• Klikk på Settings Cog< br/>- Klikk på Varslingsalternativer

• Slå på varslene som du ønsker å **motta{notrans- 12}.

Du har nå valgt hvilke TotalAV-varsler du ønsker å motta.

TotalAV-applikasjonen vil sende sporadiske varsler. Hvis du for eksempel har kjørt en antivirusskanning, vil vi varsle deg når skanningen er fullført.

• Gå til TotalAV applikasjonen

• Klikk på Settings Cog< br/>- Klikk på Varslingsalternativer

• Slå på varslene som du ønsker å **motta{notrans- 12}.

Du har nå valgt hvilke TotalAV-varsler du ønsker å motta.