Settings Support Menu

TotalAV Indstillinger

TotalAV meddelelser

Som en del af TotalAV-applikationen giver vi meddelelser, som giver dig mulighed for at vide, når der er sket noget væsentligt.

Du kan kontrollere, hvilke meddelelser vi viser dig ved at ændre indstillingerne i TotalAV-applikationen.

TotalAV-applikationen sender lejlighedsvise meddelelser. Hvis du for eksempel har kørt en antivirusscanning, giver vi dig besked, når scanningen er afsluttet.

• Gå til TotalAV applikationen

• Klik på **Indstillinger Gear/Tandhjul{notrans-6

• Klik på Meddelelser

Her kan du skifte til, hvilke meddelelser du vil modtage fra TotalAV, inklusive en lydløs tilstand. Med lydløs tilstand aktiveret vil TotalAV ikke forstyrre dig, når du bruger apps på fuld skærm.

TotalAV-applikationen sender lejlighedsvise meddelelser. Hvis du for eksempel har kørt en antivirusscanning, giver vi dig besked, når scanningen er afsluttet.

• Gå til TotalAV applikationen

• Klik på Indstillingstand< br/>- Klik på Meddelelsesmuligheder

• Slå de meddelelser til, som du gerne vil **modtage{notrans- 12}.

Du har nu valgt, hvilke TotalAV-meddelelser, du gerne vil modtage.

TotalAV-applikationen sender lejlighedsvise meddelelser. Hvis du for eksempel har kørt en antivirusscanning, giver vi dig besked, når scanningen er afsluttet.

• Gå til TotalAV applikationen

• Klik på Indstillingstand< br/>- Klik på Meddelelsesmuligheder

• Slå de meddelelser til, som du gerne vil **modtage{notrans- 12}.

Du har nu valgt, hvilke TotalAV-meddelelser, du gerne vil modtage.