Settings Support Menu

TotalAV Instellingen

WebShield gebruiken

NOTE: Dit artikel is bedoeld voor het gebruik van WebShield binnen TotalAV - voor de zelfstandige toepassing raadpleegt u onze handleidingen van hier klikken.

TotalAV's WebShield gebruikt cloud-based technologie om de eerste verdedigingslinie te bieden tegen online malware, phishing en andere schadelijke websites. Dit doet het door alle websites die u bezoekt te controleren en te filteren op onze blokkeringslijst.

Wanneer u TotalAV voor het eerst gebruikt, moet WebShield ingeschakeld zijn.

U kunt controleren of WebShield is ingeschakeld door het volgende te doen:

• Open TotalAV
  • Klik op het tandwiel/cog-pictogram in de navigatie aan de linkerkant om de instellingen te openen
  • Klik op Geavanceerd
  • Hier ziet u of URL-scannen en automatisch opstarten van WebShield zijn ingeschakeld.

Wanneer u een pagina bezoekt waarop WebShield is ingeschakeld, ziet u een geblokkeerde pagina.

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.

Wanneer u TotalAV voor het eerst gebruikt, moet WebShield ingeschakeld zijn.

U kunt controleren of WebShield is ingeschakeld door het volgende te doen:

• Open TotalAV
  • Klik op de vingerafdruk
  • Klik op WebShield
  • Als u WebShield moet inschakelen, wordt de knop "WebShield inschakelen" weergegeven.

U kunt de instellingen van WebShields ook aanpassen door rechtsboven op het tandwiel-/tandwielpictogram te klikken.

Hier kunt u

• Schakel TotalAV WebShield in of uit
  • Schakel in of TotalAV automatisch wordt ingeschakeld bij het starten van het systeem
  • Schakel in of 'Low Trust'-websites worden geblokkeerd
  • Schakel in of Cryptomining-URL's worden geblokkeerd
  • Stel de frequentie van definitie-updates in
  • Voeg websites toe aan de toegestane lijst

• NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.

WebShield op macOS® wordt gebruikt binnen Safari®. Volg de onderstaande stappen om WebShield in Safari in te schakelen.

• Open TotalAV
  • Selecteer WebShield in het menu
  • Klik op 'Nu inschakelen voor Safari'
  • Klik op 'Safari-voorkeuren openen'
  • Klik op het vak
  • Klik op Inschakelen
  • WebShield wordt nu ingeschakeld.

De extensie is ook beschikbaar op Google Chrome, Microsoft Edge en Mozilla Firefox. Bekijk onze handleidingen van hier klikken.

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.

WebShield op iOS® wordt gebruikt binnen Safari®. Volg de onderstaande stappen om WebShield in Safari in te schakelen.

• Zorg ervoor dat TotalAV is geïnstalleerd.
  • Safari openen
  • Open een webpagina (bijvoorbeeld https://google.com)
  • Tik op 'aA' in de adresbalk
  • Tik op 'Extensies beheren'
  • Tik op 'TotalAV WebShield'
  • Open TotalAV opnieuw en activeer WebShield.
  • Total WebShield is nu actief op uw apparaat.

Total WebShield is nu actief in uw Safari-browser.

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.

Volg de onderstaande stappen om WebShield op Android in te schakelen.

• Open TotalAV
  • Tik op 'WebShield'
  • Tik op 'WebShield inschakelen'
  • Tik op 'Ga naar Instellingen'
  • Tik op 'Geïnstalleerde apps' (deze stap kan op sommige apparaten worden overgeslagen)
  • Tik op 'Tik op TotalAV WebShield'
  • Zet de schakelaar op Aan.
  • Tik op 'Toestaan'
  • Open TotalAV opnieuw en activeer WebShield.
  • Total WebShield is nu actief op uw apparaat.

NOTE: U bent niet ingelogd op een account. Om in te loggen, alstublieft Klik hier.