Setup Support Menu

Total WebShield Oppsett

Hvor er mine betalte funksjoner?

Hvis du har abonnert på Total WebShield premium, må du logge inn på utvidelsen for å bruke premiumfordelene dine.

Du er for øyeblikket ikke logget på en aktiv TotalVPN-konto.

Det kan ta opptil 10 minutter fra du foretok en betaling før abonnementet ditt er aktivert.

Følg disse instruksjonene for å logge på Total WebShield og vise betalingsfunksjonene dine:

Åpne Total WebShield-utvidelsen

Åpne Total WebShield øverst til høyre i Chrome-nettleseren.

Kontodetaljer

Klikk på Kontodetaljer-ikonet øverst i utvidelsen.

Har du allerede en betalt konto?

Klikk på Har du allerede en betalt konto? og fortsett til påloggingssiden.

Logg inn

Skriv inn påloggingsdetaljer for betalt konto og klikk på Logg inn-knappen.

Suksess

Du har logget på og aktivert Total WebShield!

Åpne Total WebShield-utvidelsen

Åpne Total WebShield øverst til høyre i Microsoft Edge-nettleseren.

Innstillinger

Klikk på Innstillinger-ikonet øverst i utvidelsen.

Rull ned

Rull ned fra toppen til du ser knappen Har du allerede en betalt konto?

Har du allerede en betalt konto?

Klikk på Har du allerede en betalt konto? og fortsett til påloggingssiden.

Logg inn

Skriv inn påloggingsdetaljer for betalt konto og klikk på Logg inn-knappen.

Suksess

Du har logget på og aktivert Total WebShield!

Åpne Total WebShield-utvidelsen

Åpne Total WebShield øverst til høyre i Opera-nettleseren.

Innstillinger

Klikk på Innstillinger-ikonet øverst i utvidelsen.

Rull ned

Rull ned fra toppen til du ser knappen Har du allerede en betalt konto?

Har du allerede en betalt konto?

Klikk på Har du allerede en betalt konto? og fortsett til påloggingssiden.

Logg inn

Skriv inn påloggingsdetaljer for betalt konto og klikk på Logg inn-knappen.

Suksess

Du har logget på og aktivert Total WebShield!

Du vil nå være logget på Total WebShield med TotalVPN Premium-kontoen din, og vil ha tilgang til alle de betalte funksjonene dine.