Malware Support Menu

Støtte for skadelig programvare

Tilpass skanningene dine

Det er noen forskjellige alternativer tilgjengelig for deg hvis du ønsker å skanne datamaskinen for skadelig programvare.

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?
  • Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?
  • Hvordan planlegger jeg skanninger?

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?

Det kan være lurt å gjøre en rask sjekk for skadelig programvare på datamaskinen. Det er derfor TotalAV tilbyr Quick Scan-funksjonen. Følg disse trinnene for å utføre en rask skanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen til Malware-siden

• Klikk på pil ned og velg Kjør hurtigskanning

• TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. En rask skanning vil ta mellom 5-10 minutter å fullføre.
  • Når Skanningen er fullført, vises den sammen med resultatene.
    • Hvis det er noen filer i karantene, kan du gå gjennom dem på karantenesiden ved å klikke på karantene

Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?

Hvis du vil ha en mer dyptgående skanning av datamaskinen din, kan du kjøre en full systemskanning ved å bruke TotalAVs System Scan-funksjon.

Følg disse trinnene for å utføre en systemskanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen til Malware-siden

• Klikk på nedoverpilen og velg Kjør fullstendig systemskanning
  • TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. Ettersom en systemskanning er en grundig skanning av datamaskinen din, kan det ta en stund å fullføre.
  • Når Skanningen er fullført, vises den sammen med resultatene.
    • Hvis det er noen filer i karantene, kan du gå gjennom dem på karantenesiden ved å klikke på karantene

Hvordan planlegger jeg skanninger?

Det kan være lurt å planlegge en skanning som skal utføres automatisk. TotalAV gir deg muligheten til å gjøre det og tilpasse hvilken type skanning og når du vil at skanningen skal finne sted.

Følg disse trinnene for å tilpasse når du skal planlegge en skanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen til Malware-siden

• Klikk på Skanneplan

• Herfra er planleggingssiden:
  • Hvordan stopper jeg skanningen?

Hvis du ved et uhell har startet en skanning som du ikke var ment å starte eller ikke ønsker å utføre skanningen, vil det være en stoppknapp under skanningen som pågår.

• Bare KlikkStopp-knappen for å stoppe skanningen fra å fortsette.
  • Hvordan tilpasser jeg skanningene mine?

Du kan tilpasse skanningene dine ved å endre noen få nye alternativer på siden for optimaliseringsskanninger og siden for avanserte innstillinger. Se nedenfor om hvordan du får tilgang til disse sidene:

• Åpne TotalAV-applikasjonen til innstillingssiden

• Gå til Optimaliseringsskanninger

• Her kan du velge hvilken type optimaliseringsskanning som kan utføres av TotalAV. Vi anbefaler å holde alle tre avkrysset, for bedre å beskytte personvernet ditt og også hjelpe maskinen din til å kjøre litt raskere også!

• Gå til Avansert

• Her kan du også justere skanneinnstillingene og virusinnstillingene. Vi anbefaler å holde alt i denne delen av Avansert merket og slått på for bedre beskyttelse av enheten din!

Det er noen forskjellige alternativer tilgjengelig for deg hvis du ønsker å skanne datamaskinen for skadelig programvare.

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?
  • Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?
  • Hvordan planlegger jeg skanninger?

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?

Det kan være lurt å gjøre en rask sjekk for skadelig programvare på datamaskinen. Det er derfor TotalAV tilbyr Quick Scan-funksjonen. Følg disse trinnene for å utføre en rask skanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen
  • Klikk på TotalAV-logoenvenstre side
  • Klikk på Malware Scan
  • Klikk Hurtigskanning
  • TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. En rask skanning vil ta mellom 5-10 minutter å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil TotalAV fjerne viruset fullstendig og legge det i Quarantine Virus Vault

Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?

Hvis du vil ha en mer dyptgående skanning av datamaskinen din, kan du kjøre en full systemskanning ved å bruke TotalAVs systemskanningsfunksjon. Følg disse trinnene for å utføre en systemskanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen
  • Klikk på TotalAV-logoenvenstre side
  • Klikk på Malware Scan
  • Klikk System Scan
  • TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. Ettersom en systemskanning er en grundig skanning av datamaskinen din, kan det ta en stund å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil TotalAV fjerne viruset fullstendig og legge det i karantenevirushvelvet.

Hvordan planlegger jeg skanninger?

Det kan være lurt å planlegge en skanning som skal utføres automatisk. TotalAV gir deg muligheten til å gjøre det og tilpasse hvilken type skanning og når du vil at skanningen skal finne sted.

Følg disse trinnene for å tilpasse når du skal planlegge en skanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen
  • Klikk på Settings Cog på venstre side
  • Klikk på Antivirusskanninger
  • Herfra vil du kunne tilpasse følgende:

• Filtyper å skanne
  • Hvor ofte du vil at skanningen skal kjøre
  • Hvilken type skanning du vil utføre
  • Starttid
  • Sluttid
  • Mapper og filer som du ønsker skal ekskluderes i skanningen
  • Det er noen forskjellige alternativer tilgjengelig for deg hvis du ønsker å skanne datamaskinen for skadelig programvare.

I denne artikkelen vil vi dekke følgende:

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?
  • Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?
  • Hvordan planlegger jeg skanninger?

• Hvordan kjører jeg en hurtigskanning?

Det kan være lurt å gjøre en rask sjekk for skadelig programvare på datamaskinen. Det er derfor TotalAV tilbyr Quick Scan-funksjonen. Følg disse trinnene for å utføre en rask skanning:

• Klikk på Malware Scan
  • Klikk på Quick Scan
  • TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. En rask skanning vil ta mellom 5-10 minutter å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil TotalAV fjerne viruset fullstendig og legge det i Quarantine Virus Vault

Hvordan kjører jeg en systemskadelig skanning?

Hvis du vil ha en mer dyptgående skanning av datamaskinen din, kan du kjøre en full systemskanning ved å bruke TotalAVs systemskanningsfunksjon. Følg disse trinnene for å utføre en systemskanning:

• Klikk på Malware Scan
  • Klikk på System Scan
  • TotalAV vil nå begynne å skanne datamaskinen din. Ettersom en systemskanning er en grundig skanning av datamaskinen din, kan det ta en stund å fullføre.

Hvis et virus er funnet, vil TotalAV fjerne viruset fullstendig og legge det i karantenevirushvelvet.

Hvordan planlegger jeg skanninger?

Det kan være lurt å planlegge en skanning som skal utføres automatisk. TotalAV gir deg muligheten til å gjøre det og tilpasse hvilken type skanning og når du vil at skanningen skal finne sted.

Følg disse trinnene for å tilpasse når du skal planlegge en skanning:

• Åpne TotalAV-applikasjonen
  • Klikk på Settings Cog på venstre side
  • Herfra vil du kunne tilpasse følgende:

Hvis du vil utføre en skanning på Android-enheten din, følg disse instruksjonene:

• Åpne TotalAV

• Trykk på Sikkerhetsskanning-knappen

TotalAV vil nå begynne å skanne enheten din for skadelige trusler.